SANDY WARNAARSTUDIO

SANDY WARNAAR


1966, Rotterdam
Opleiding: Willem de Kooning Academie

 

Houdt zich als ontwerper bezig met re-design, het inrichting en herinrichten, bouwbegeleiding en verkoop van interieur objecten. De studio en showroom is gevestigd in een oude carbidopslag op de voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. De locatie weerspiegelt de aanpak van de ontwerper ze creëerde er haar eigen wereld met veelal aangepaste en gerestaureerde oude meubelstukken. Het pand evenals de buitenruimte dienen geregeld als decor voor onder andere foto- en filmshoots, management – en brainstormsessies, cocktail- en BBQ-workshops(green egg) voor kleine groepen.


De Rotterdamweg 1

De oude carbidopslag deed na de vervanging van carbid voor acethyleen- gas om te lassen, dienst als kantoor en stond als laatste bekend als metselaarshok welke naam momenteel ook op het pand en de bewegwijzering staan. Nadat het pand 20 jaar had leeggestaan heeft Sandy het in stijl gereconstrueerd en voorzien van een nieuw dak, stalen kozijnen, houten vloeren, stalen deuren, 85mtr glas, stalen trappen, gas, water, stroom, gespoten en geverfd. Dit alles met behoud van de sfeer van het industriële erfgoed.

Bij de herbestemming van het pand is bij de inrichting van de studio voornamelijk gebruik gemaakt van oude materialen, houten vloerdelen uit andere loodsen op de werf evenals trappen, radiatoren, werkbanken, tafels, stoelen en lampen. De andere stukken komt zij overal en nergens tegen. Onder zoekopdracht kunt u een omschrijving geven van het voorwerp waar u eventueel naar opzoek bent, in het verlengde van getoonde objecten en sfeer.

  • Over-mij2
  • Over-mij1